جلسه نقد کتاب در خانه برادر
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری انجمن جامعهشناسی ایران برگزار میکند:
?سلسله نشست های چالش های فرهنگ عمومی در ایران برگزار میشود:
✅نشست اول:
?نقد کتاب در خانه برادر، پناهندگان افغانستانی در ایران (مروری بر زیست روزمره افغانستانیهای ساکن ایران)
با حضور:
?دکتر آرش نصر اصفهانی (نویسنده کتاب و پژوهشگر اجتماعی)
?مهندس عباس عبدی (پژوهشگر اجتماعی)
?حبیب میرزایی (مهاجر افعانستانی و دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی دانشگاه یزد)
?خدیجه پورکاظمی و محمد بهروزی (زوج ایرانی افعانستانی)
?یکشنبه 7 بهمن 97؛ ساعت 13 تا 15
?انجمن جامعه شناسی ایران(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران- پل گیشا)
کتاب «در خانه برادر، پناهندگان افغانستانی در ایران» به تازگی توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات اسلامی در 403 صفحه و با قیمت 20هزار تومان به چاپ رسیده است. در پشت جلد این آمده است:
این کتاب در باره ی افغانستانی-ایرانی ها است که جمعیتی نوظهور در جامعه ی ایران اند. نسل جوانی که هر چند تبارش به افغانستان برمی گردد، اما عموما در طول حیات خویش جایی را جز شهرها و روستاهای ایران ندیده اند. واقعیت زندگی این نسل جوان از پیوند عمیق آن ها با جامعه ی ایرانی حکایت می کند. ایران برایشان خانه ی برادر نیست، خانه ی خود آن هاست؛ اگر چه قوانین رسمی امروز ایران آنها را کماکان افغانستانی می داند و تفاوتی میان آن ها و پدرانشان قائل نیست.
آرش نصر اصفهانی در پیشگفتار این کتاب نوشته است: کتاب پیش رو نسخه ای تغییر یافته و محافظه کارانه از رساله دکتری من است. هدف اصلی رساله و البته این کتاب این است که نشان دهد چرا ایران همچنان برای افغانستانی ها «خانه برادر» است و خانه خودشان نشده است؛ چرا هنوز مهمان اند و به عنوان صاحب خانه پذیرفته نمی شوند و مهم تر این که اصرار بر مهمان بودن افغانستانی منافع چه کسانی را تامین می کند.
معرفی این کتاب در آدرس زیر قابل خواندن است: